Τα εκλογικά τμήματα για την ψηφοφορία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο

από Βασίλης Σπυριδάκης

Την Κυριακή 15 Μάη ψηφίζουμε ΟΛΟΙ, δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκλέγουμε πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. Συμμετέχουμε μαζικά στην εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Στο Ηράκλειο νέα και παλαιότερα μέλη ψηφίζουμε σε 35 εκλογικά τμήματα, που θα λειτουργούν σε ολόκληρο το νομό. Στα όρια του δήμου Ηρακλείου εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε 8 διαφορετικές περιοχές.

Δικαίωμα να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα έχουν όλα τα μέλη αλλά και όσοι έλθουν εκείνη τη μέρα στην κάλπη, σε οποιοδήποτε μέρος της Κρήτης ή της υπόλοιπης χώρας, και εγγραφούν ως νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Σε ξεχωριστή κάλπη γίνεται η εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στην οποία μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως τις 21 Μάρτη 2022. Για την ανάδειξη των 16 μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής από την Κρήτη, τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν σε οποιαδήποτε εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου, καθώς και των υπόλοιπων νομών της Κρήτης. Η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας ισχύει και για τα παλιότερα μέλη.

Την Κυριακή 15 Μάη ψηφίζουμε όλοι!

Εκλέγουμε πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα – δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

Τα εκλογικά κέντρα του νομού Ηρακλείου: