Σ.Βαρδάκης: Ο μέτριος Κυριάκος Μητσοτάκης και η περιοδεία του στην Κρήτη

από Βασίλης Σπυριδάκης

 

Μέτριο πολιτικό, ο οποίος ήρθε στην Κρήτη για να ανακοινώσει έργα που επί χρόνια καρκινοβατούσαν και έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

“Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στην Κρήτη για να κάνει εξαγγελίες έργων, που εδώ και 35 χρόνια τώρα δεν είχε ασχοληθεί το κόμμα του και τώρα που η κυβέρνηση τα έχει δρομολογήσει, ήρθε να μας κουνήσει το δάκτυλο” είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Βασίλη Σπυριδάκη.

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος μάλιστα στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς τόνισε με έμφαση ότι η κατασκευή του δρόμου έγινε με λανθασμένη χάραξη, χωρίς μελέτες εδάφους, ενώ το κόστος του τμήματος που έχει κατασκευαστεί επί κυβερνήσεων ΝΔ, έχει κοστίσει τα διπλάσια ποσά, από αυτά που κοστίζει σήμερα το υπόλοιπο τμήμα που έχει το ίδιο μήκος και το οποίο μάλιστα έχει ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες.

Αναφερόμενος στο μεταφορικό ισοδύναμο ο κ. Βαρδάκης αποκάλυψε ότι το αρμόδιο υπουργείο εξετάζει σοβαρά  την επέκταση του μέτρου  και για την Κρήτη και για συγκεκριμένα προϊόντα του νησιού.

Ακούστε εδώ απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σ.Βαρδάκη