Κατερίνα Μονογυιού: Η ομιλία που συλλαβίζει στη Βουλή και …άλλες περιπέτειες!

από Βασίλης Σπυριδάκης

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η ομιλία της βουλεύτριας της ΝΔ από της Κυκλάδες, Κατερίνας Μονογυιού. H ίδια τοποθετήθηκε για το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια στο βήμα της Βουλής.

Αυτό που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκε απροετοίμαστη στο βήμα, διαβάζοντας με χαρακτηριστική δυσκολία την ομιλία της.

Πολλοί από τους χρήστες των social media  σχολίασαν πως “είναι σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά”.

Γενικώς η Κατερίνα Μονογυιού μας έχει συνηθίσει και σε άλλες …περιπέτειες. Απολαύστε ελεύθερα άλλη μια άριστη…


Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού σύμφωνα με το βιογραφικό της:

“Εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά”.