Στ. Κραουνάκης: “Ο Κ.Μητσοτάκης θα μπορούσε να είναι σπουδαίος κωμικός”

από Μαρία Περδικάκη

Χειμαρρώδης, αυθεντικός  και συγχρόνως πληθωρικός, μίλησε για όλους και για όλα στο Κόκκινο Κρήτης 88,4, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έρχεται αύριο Σάββατο στη μουσική σκηνή Bofor, στο Ηράκλειο, μαζί με τους Σπείρα – Σπείρα για ένα λαϊκό πρόγραμμα που, όπως λέει και ο ίδιος, επαναπροσδιόρισε στην καρδιά των ανθρώπων το τρυφερό παραμύθι της συλλογικής διασκέδασης.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Σπυριδάκη, αναφέρθηκε φυσικά στην παράσταση του, στον Παύλο Πολάκη αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν ο κόσμος έχει απέναντι του ένα παιδί, χοντρό, 63 ετών, γίνονται και αυτοί παιδιά και συμμετέχουν με κάθε τρόπο στις παραστάσεις μας» θα μας πει για τις συναυλίες του για να συμπληρώσει ότι «το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα εξωστρεφές που κάνει τη λαική βουτιά του στη λύπη για να συνεχιστεί με …κλωτσιές στη χαρά».

Στην απολαυστική του  συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για το βαθύ ΠΑΣΟΚ και το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα στις προοδευτικές δυνάμεις, αλλά και τον Παύλο Πολάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ειλικρινή και αυθεντικό Κρητικό.

«Ο λόγος που δημόσια είπα ότι είμαι μαζί του είναι γιατί ο Παύλος Πολάκης από όλη την κυβέρνηση μάζεψε τους φακέλους των καθαρμάτων… Βλέπεις εμείς οι Κρητικοί είμαστε της ένθερμης απόδοσης».

Από την κριτική του μεγάλου μας συνθέτη δεν γλύτωσε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο χαρακτήρισε «αστείο πρόσωπο»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν ήταν αρχηγός της ΝΔ θα μπορούσε να ήταν ένας σπουδαίος κωμικός. Έχει τεράστια στοιχεία κωμικού».

«Τον συμπαθώ όμως τον Κυριάκο γιατί γελάω πάρα πολύ μαζί του» συμπληρώνει…

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ