Από την πλατεία Νερού στην Αλεξανδρούπολη – Δυο γιορτές του τραγουδιού

από Βασίλης Σπυριδάκης

Από την πλατεία Νερού στην Αλεξανδρούπολη. Ή από γιορτή σε γιορτή από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.Και μπορεί ο τίτλος τν συναυλιώ του Γιάννη Αγγελάκα και του Παύλου Παυλίδη να παραμένει ίδιος με τον περυσινό ώστόσο και στην Αλεξανδρούπολη στήθηκε μια άλλη γιορτή με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα.

Τέσσερις καλλιτέχνες δύο συναυλίες και το καλοκαίιρι του 2018 ξεκίνησε δροσερά.

Γιάννης Αγγελάκας-Παύλος Παυλίδης- Πλατεία Νερού

“Απο γιορτή σε γιορτή”

Η περσινή κοινή συναυλία τους χαρακτηρίστηκε ως η σημαντικότερη της χρονιάς. Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή. Όμως, ό,τι κι αν γράφτηκε δεν μπορεί να συγκριθεί με τις εκρηκτικές στιγμές που έζησαν όσοι τυχεροί συμμετείχαν χθες σε αυτή τη γιορτή στην πλατεία Νερού, στην Αθήνα

. Ήταν κάτι σαν τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.

Ο  Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C & Παύλος Παυλίδης με τους B-Movies ξαναβρίσκονται αυτό το καλοκαίρι σε ένα μεγάλο ροκ πάρτι και έρχονται και στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου στο ΤΕΙ.

Όσα έγιναν χθες στην πλατεία Νερού

 

Soundcheck πριν από τη συναυλία

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Σωκράτης Μάλαμας-Αλεξανδρούπολη

Ο νέος δίσκος του Θανάση με ερμηνευτή τον Σωκράτη, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, στάθηκε αφορμή για να αποφασίσουν, σαν έτοιμοι από καιρό, τη σύμπραξη για το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι.

Ο Θανάσης έχει να εμφανιστεί στη σκηνή κοντά στα δύο χρόνια, τον δε Σωκράτη, όσο και να τον ακούς, δεν χορταίνεις το απαράμιλλο χαλκιδικιώτικο ντουέντε.

Η έναρξη των συναυλιών τους, που κατεβαίνουν και στο ανοικτό θέατρο του Αρκαλοχωρίου στις 6 Αυγούστου, έγινε από την Αλεξανδρούπολη.

Από τις πρόβες στην Αλεξανδρούπολη