Μνήμη της Πέτρας – Βαγγέλης Μπουμπάκης

Πέμπτη 20:00 – 21:00

Ποιος είμαι;

Είμαι ο Βαγγέλης Μπουμπάκης και δηλώνω εξ αρχής ότι δεν έχω επαγγελματιστεί προσανατολιστικά ακόμα! Άλλωστε είναι νωρίς! Μόλις πάτησα τα χρόνια του Jesus!

Εν αρχή έκανα ένα πέρασμα από Τα ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και τότε μου κόλλησε το π.χ του Τζιμάκου! Αργότερα πέρασα ,φοίτησα και ….αποφοίτησα (έτσι για να χαρεί και η μαμά μου)  από το ΤΕΙ Δομικών Έργων στο Ηράκλειο!

Αργότερα έγινα ηθοποιός! Αλλά για να νιώσω Κάποιος θα συνεχίσω  στο τρίτο ενικό!

Ο Ευάγγελος Μπουμπάκης από το 2006 και μετά καταρτίζεται με πληθώρα σεμιναρίων αλλά και δουλεύει με πολλούς σπουδαίους ηθοποιούς παγκοσμίας κλάσεως!

2006-2011: σεμινάρια υποκριτικής με την ηθοποιό Μαρία Σαριτσάμη

Μάρτης 2006:συμμετοχή στις εργασίες του διεθνούς διεπιστημονικού συμποσίου «Μουσική και Συμπαντική Αρμονία» προς τιμή του Μίκη Θεοδωράκη

Νοέμβρης 2006: δουλειά με τον Πολωνό ηθοποιό Πσέμισλαβ Βασιλκόβσκι του κέντρου έρευνας Γέρζυ Γκροτόφσκι και Τόμας Ρίτσαρντς

Ιούνης 2007:συμμετοχή στο σεμινάριο με τους ηθοποιούς Ρομπέρτα Καρέρι και Τοργκέιρ Μπετάζ του θεάτρου ODIN (Δανία)( για το ξύπνημα του σώματος του ηθοποιού και την τοποθέτηση της φωνής του)

Μάρτης 2008: δουλεία με την Πολωνέζα ηθοποιό Ρένα Μιρέτσκα του θεατρικού εργαστηρίου του Γέρζυ Γκροτόφσκι απάνω στις αρχές του ανατολίτικου θεάτρου αλλά και στις δυνατότητες του σώματος του ηθοποιού)

Απρίλης 2008:συμμετοχή στο σεμινάριο με την Ιζαμπέλα Ούμπεντα του θεάτρου ODIN(Δανία)

Γενάρης 2009:συμμετοχή στις εργασίες του κλινικού σεμιναρίου της Νέας Λακανικής Σχολής (Ηράκλειο) «Οι ψυχώσεις στην τέχνη και στη ζωή»

Η ζωή του ως ηθοποιός:

2011: έπαιξε στη παράσταση «Ορχήστρα» του Ζαν Ανουίγ που ανέβασε η ομάδα «Theater Factory» σε σκηνοθεσία Μαρίας Σαριτσάμη

2013:πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φαύστα» του Μπόστ από το θέατρο ΟΜΜΑ STUDIO σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή

2013-2014: πρωταγωνιστεί στην παράσταση για παιδιά του θεάτρου ΟΜΜΑ STUDIO «Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ένα γλάρο να πετά του Λουίς Σεπούλβεδα σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή.

2013-2014: Πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ του Θεάτρου OMMA STOUDIO σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή.

2014-2015: : πρωταγωνιστεί στην παράσταση για παιδιά του θεάτρου ΟΜΜΑ STUDIO «Η φάρμα των Ζώων» του George Orwell, σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή.

2015-2016: πρωταγωνιστεί στην παράσταση για παιδιά του θεάτρου ΟΜΜΑ STUDIO «Τα όργανα  και τα τούμπανα» σε σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή.

Κατά τα άλλα το 2017 ξεκινάω τις σπουδές μου στο Μαθηματικό Κρήτης, λατρεύω το ποδόσφαιρο και κουζουλένομαι να βλέπω τον ΟΦΗ και την Εθνική Αργεντινής!

Βου.μπου

Trailer εκπομπής