Η Γοητεία της Αμφισβήτησης – Κώστας Μαρκάκης

Πέμπτη 22:30-00:00

Ποιος είναι;

Ο Κώστας Μαρκάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στα τέλη της δεκαετίας του 60.

Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εκεί αγάπησε τη μουσική,το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη λογοτεχνία και βεβαίως το ραδιόφωνο το οποίο τον συντρόφευε σχεδόν σε όλη η διάρκεια της ημέρας (ενίοτε και νύχτας). Επισκεπτόταν συχνά ραδιοφωνικούς σταθμούς για να ζήσει από κοντά τη μαγεία του μέσου που λάτρευε.

Όταν επέστρεψε στη γενέτειρα του, ξεκίνησε σχεδόν αμέσως να κάνει ραδιόφωνο με εκπομπές τζαζ και κινηματογραφικής μουσικής. Σύντομα όμως κατάλαβε ότι τίποτα δεν ήθελε να τον περιορίζει κι έτσι προέκυψε “ Η γοητεία της αμφισβήτησης”. Από τότε και για 22 χρόνια αναζητά τους ήχους της μουσικής και τα συναισθήματα που αυτοί γεννούν και μοιράζεται τις εμπειρίες του με τις ακροάτριες και τους ακροατές του.

Προσπαθεί παράλληλα με την επαγγελματική του ενασχόληση, αυτή της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας, να βρίσκει χρόνο για τα αγαπημένα του χόμπι, το ραδιόφωνο, τη μουσική και βέβαια τον κινηματογράφο.

Σας περιμένει κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 10.30-12 στη συχνότητα του Κόκκινου Κρήτης ,τους 88.4, στη  “Γοητεία της αμφισβήτησης.”

Facebook

Trailer εκπομπής