Δισκογραφήματα – Ανδρέας Παπαδάκης

Τρίτη 23:00-00:00

Ποιος είμαι;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ηράκλειο, όπου και συνεχίζω να διαμένω μέχρι σήμερα. Άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική από τα εφηβικά μου χρόνια, παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα σε groups, και μελετώντας rock, jazz και blues (τόσο με τη βοήθεια κάποιων δασκάλων, όσο και μόνος). Πέρα από το οργανοπαιχτικό κομμάτι, η μουσική σε επίπεδο ακρόασης αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο συστατικό της καθημερινότητάς μου, και ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα – έστω και αργά – να γίνω “ραδιοφονιάς”.

Επιπροσθέτως, είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφώ κατά διαστήματα σε διάφορους κινηματογραφικούς (“Taste  Of  Cinema”), μουσικούς (“Music-Bazaar”), και αθλητικούς (“RedHoops”) ιστότοπους, σε μια προσπάθεια να μοιραστώ μέσω του γραπτού λόγου ιστορικά στοιχεία και χρήσιμες απόψεις για μερικές από τις μεγάλες μου αγάπες.

Αυτή είναι και μία από τις δύο βασικές επιδιώξεις μου με τα “Δισκογραφήματα”, πέρα φυσικά από το να ακούσουμε πολλή, και όχι απαραίτητα  γνωστή για το ευρύ κοινό, μουσική· όσοι ενδιαφέρεστε, συντονιστείτε.

Facebook

 

Trailer εκπομπής