Α Taste of Rock – Μιχάλης Σταυρακάκης

Τρίτη 19:00-20:00

Ποιος είμαι;

Γεννήθηκα πριν 38 χρόνια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το ταξίδι μου με τη μουσική ξεκινάει μόλις στα οκτώ μου χρόνια, όταν ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου, μου βάζει για πρώτη φορά να ακούσω το Revolver των Beatles. Αν και αρκετά μικρός σε ηλικία για να καταλάβω τη μουσική των Beatles, σίγουρα μου κίνησε το ενδιαφέρον, ώστε να ακούσω περισσότερο και σιγά σιγά να «κλέψω» και άλλες κασσέτες και δίσκους από τη συλλογή του.

Αργότερα στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, ήρθα σε επαφή με το HeavyMetal και με μπάντες όπως οι Metallica, Candlemass και FatesWarning. Εκείνη την περίοδο ξεκίνησα να πηγαίνω σε συναυλίες τοπικών Ροκ συγκροτημάτων, στα οποία συμμετείχαν και καλοί μου φίλοι.

Παρ’ολη την τριβή μου με τη μουσική  δεν ασχολήθηκα ποτέ άμεσα, παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο. Αυτό έγινε αρκετά αργότερα και σε ηλικία 24 χρόνων όταν ένας καλός μου φίλος, ακούγοντας με σε μία κασέτα να τραγουδάω, με παρότρυνε να κάνω μαθήματα φωνητικής, όπως και έκανα. Ακολούθησαν συμμετοχές σε αρκετές τοπικές μπάντες μέχρι το 2011 όπου και δημιούργησα μαζί με τους καλύτερους μου φίλους τους Doomocracy, μία μπάντα με την οποία έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε, μαγικά μουσικά ταξίδια.

Τον Ιούλιο του 2016 συνδιοργάνωσα το OverTheWallfestivalστο Ηράκλειο της Κρήτης, ένα Ροκ φεστιβάλ το οποίο αισιοδοξούμε να γίνει θεσμός!

Με το ραδιόφωνο ασχολήθηκα πρώτη φορά το 2000, κάνοντας «φοιτητικές» μουσικές εκπομπές. Από φέτος, θα ταξιδεύουμε μαζί μέσω της εκπομπής “AtasteofRock”, κάθε Τρίτη 7-8 στο Κόκκινο Κρήτης 88.4.

Facebook

 

Trailer εκπομπής