Στο κηποθέατρο Καζαντζάκη αύριο η Γιώτα Νέγκα

από Stavros Giakouvis

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα βρίσκεται για μία και μοναδική συναυλία αύριο στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί η ερμηνεύτρια φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να μοιραστεί τραγούδια που πρώτη φορά αγαπήσαμε από την ίδια: «Mε τα μάτια κλειστά», «Δίκιο», «Έχω άνθρωπο», «Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι», τραγούδια από την νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το «Βρες μου έναν άλλον», «Οξυγόνο», «Διάρκεια μιας ζωής», «Πανοπλία», αλλά και σπουδαία λαϊκά τραγούδια που αγαπήσαμε ξανά μέσα από τη μοναδική ερμηνεία της.

«Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις» είναι ο τίτλος του έκτου προσωπικού της  άλμπουμ, που βάζει στη φαρέτρα της Γιώτας ακόμη περισσότερα τραγούδια και δίνει τον τίτλο στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

Και αυτό είναι το μόνο σίγουρο: Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις!

Σε αυτό το μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι της η Γιώτα έχει συνεπιβάτες της τους:

Νίκος Κατσίκης Μπουζούκι | Λαούτο, Κώστας Νικολόπουλος | Κιθάρες, Βασίλης Χωριανόπουλος | Τύμπανα, Δημήτρης Τσεκούρας | Μπάσο, Χρήστος Θεοδώρου | Πιάνο, Ενορχηστρώσεις, Ηχοληψία | Βασίλης Μιχαηλίδης & Ηλίας Καρούμπαλης,

Οργάνωση Παραγωγής | Μenta Art Events.

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Κηποθεάτρου, στα καταστήματα Ελευθερουδάκης και Public, ηλεκτρονικά στο ticketservises.gr, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο του Κηποθεάτρου την ημέρα της συναυλίας.

Οι διοργανωτές έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας όπου σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών, οι θεατές θα πρέπει κατά την είσοδο και κατά την έξοδο τους από το χώρο της εκδήλωσης να φοράνε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα ενώ οι όρθιοι δεν επιτρέπονται.

Αναλυτικά οι οδηγίες:

• Όλες οι θέσεις που διατίθενται, αφορούν καθημένους και έχει προβλεφθεί η υποχρεωτική τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θεατών σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις των θεατών από τις θέσεις τους.

• Κατά την είσοδο και την έξοδο τους από το χώρο οι θεατές πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου.

• Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στην θέση του καθώς και κατά την έξοδο του, είναι υποχρεωτική.

• Οι θεατές υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπευθύνων του χώρου και να σέβονται τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχουν τεθεί από τον Διοργανωτή καθ ‘όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο.

• Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μετακινήσει θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.

• O θεατής θα πρέπει να επιδεικνύει υποδειγματικό αίσθημα ατομικής ευθύνης, να τηρεί τους κανόνες υγιεινής και να συμμορφώνεται με όλα τα παραπάνω.

Πληροφορίες:

Γιώτα Νέγκα

Τετάρτη 22 Ιουλίου / Κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”

Ώρα έναρξης 21:30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13€ – στην Είσοδο 15€

Προπώληση: Ταμεία Κηποθεάτρου – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Public – Ticketservises.gr

Ηλεκτρονική Προπώληση: ticketservices.gr

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/562449961105283/

Χορηγοί: Minoan Lines – Cristi Academy – Kastella

Διοργάνωση: Cretanart Productions (2810334506)