«Πιάσε την άκρη της κλωστής» στο κανάλι του δήμου Ηρακλείου στο Youtube

από Stavros Giakouvis

Με την μουσική παράσταση «Πιάσε την άκρη της κλωστής» συνεχίζονται την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι προβολές νέων παραγωγών στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του dήμου Ηρακλείου.

Η παράσταση θα κάνει on line πρεμιέρα στις 21.15 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ:

Ταυτότητα

Με οδηγό το νήμα του χρόνου, ήχοι του παρελθόντος συναντώνται με μουσικές του παρόντος σε ένα νέο, δημιουργικό και διαχρονικό άκουσμα, που αντανακλά τα ταξίδια και τις μουσικές εμπειρίες της Κέλυς Θωμά, με μουσικούς από όλον τον κόσμο.

Με τον ήχο της λύρας και τις δυνατότητες της, η Κέλυ χτίζει συνθέσεις με καινοτομία και εκφραστικότητα δίνοντας έμφαση, τόσο στον αυτοσχεδιασμό, όσο και στην αναπτυγμένη δομή.

Μαζί με τους επίλεκτους συνεργάτες της παρουσιάζει μια σειρά από αυτές τις οργανικές συνθέσεις, αλλά και τραγούδια της. Την ακολουθούν δύο από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές της κρητικής μουσικής σκηνής σήμερα, ο Βασίλης Σταυρακάκης και ο Γιώργης Ξυλούρης.

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» και θα προβληθεί στη ζώνη «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» του πολιτιστικού καναλιού του Δήμου Ηρακλείου.