Μία μουσική βραδιά με τον Γιάννη Ζουγανέλη διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ, στο κηποθέατρο Καζαντζάκη του Ηρακλείου, ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης «εκτίθεται μέχρις εσχάτων. Εξομολογείται, αποκαλύπτεται, αυτοσαρκάζεται, αυτοαναδεικνύεται, αυτοκαταρρίπτεται, αποδομείται», όπως περιγράφουν οι διοργανωτές. Μαζί με τον αγαπητό μουσικό και ηθοποιό θα εμφανιστούν ο Παναγιώτης Αυγερινός, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα. Συμμετέχουν επίσης οι Γιάννης Πουρνάρας (μπουζούκι), Μιχάλης Δάρμας (κόντρα μπάσο-μαντολίνο), Κώστας Σπυράτος (τύμπανα), Φίλιππος Βασιλόπουλος (κρουστά), Βασίλης Ντρουμπογιάννης και Θαλής Τριανταφύλλου (πιάνο), καθώς επίσης ο Πάνος Τσίκος με τους Vocalis – Cabaret des Artistes.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019», με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
Το εισιτήριο κοστίζει 13 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Αιματολογικών Κλινικών του Βενιζελείου και του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.