Τον Ιούλιο στο Ηράκλειο ο Σωκράτης Μάλαμας

από Βασίλης Σπυριδάκης

Τις συναυλίες του για το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Σωκράτης Μάλαμας.

Ο γνωστός ερμηνευτής θα έρθει στην Κρήτη για δύο συναυλίες στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο. Η συναυλία στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ Ηρακλείου). Στο event στο facebook αναφέρεται:

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες, τότε δεν γίνεται να λείπετε από τις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης: Νέυ
Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Η προπώληση θα ανακοινωθεί σύντομα!

Να θυμίσουμε ότι ο Σωκράτης Μάλαμας το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και έσπασαν όλα τα ρεκόρ στην προσέλευση κόσμου στις συναυλίες τους.