Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Ν.Παππά τη Δευτέρα στο Ηράκλειο

από Βασίλης Σπυριδάκης

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο βουλευτής, πρώην υπουργός και τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, όπου θα είναι κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση που ετοιμάζει η τοπική οργάνωση του κόμματος, με θέμα «Ανάπτυξη: Βιώσιμη – Δίκαιη – Περιφερειακή».

Όπως έγραψε ήδη το inotos.gr, κατά την επίσκεψή του στην πόλη ο Νίκος Παππάς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του τόπου, ενώ θα έχει ξεχωριστή συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ανιπεριφερειάρχη για θέματα επιχειρηματικότητας και εμπορίου Αντώνη Παπαδεράκη.

Κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο τον Νίκο Παππά θα συνοδεύσουν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνο του τομέα ανάπτυξης Νίκο Σκορίνη, καθώς επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος Αλέξης Χριστόπουλος. Την επόμενη της επίσκεψης, την Τρίτη, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στο Λασίθι, όπου επίσης θα έχουν συναντήσει με τοπικά στελέχη του κόμματος και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, για την επίσκεψη του Νίκου Παππά, αναφέρει:

«Ο Τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τους Σκορίνη Νίκο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης και Χριστόπουλο Αλέξη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Οργανωτικού Γραφείου, , θα επισκεφθεί το Ηράκλειο, την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020.

Κατά την παραμονή του:

– στις 11:30 πμ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (Μάχης Κρήτης αρ.3).

 στις 13:00 θα συναντηθεί στο Ε.Β.Ε.Η με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και παραγωγικούς φορείς.

– στις 18:00 θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνη Παπαδεράκη.

– στις 19:00, θα μιλήσει στη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με στην αίθουσα Μανόλης Καρέλλης (Ανδρόγεω) με θέμα: Ανάπτυξη: Βιώσιμη – Δίκαιη – Περιφερειακή

Καλούμε όλους τους φίλους, μέλη, τους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να παραβρεθούν.

Στον ίδιο χώρο, πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα κοπεί η πίττα της διευρυμένης νομαρχιακής επιτροπής ανασυγκρότησης ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Εν συνεχεία την επομένη ημέρα, στις 11/02/2020 θα συνεχίσει την προγραμματισμένη επίσκεψη του στο νομό Λασιθίου.