ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:Σεβόμαστε την αυτονομία των αυτοδιοικητικών σχημάτων,έργο πνοής το αεροδρόμιο στο Καστέλι

από Βασίλης Σπυριδάκης

“Ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται απόλυτα την αυτονομία των αυτοδιοικητικών σχημάτων που στηρίζει και την διαφορετικότητα των απόψεων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σχετικά με την τοποθέτηση της υποψήφιας δημάρχου – με τη στήριξη του κόμματος – Λιάνας Σταρίδα – για την υπογραφή της σύμβασης για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου το αεροδρόμιο στο Καστέλι, αποτελεί ένας στρατηγικής σημασίας έργο πνοής για όλη την Κρήτη, που θα δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας, 1500 θέσεις με την έναρξη των εργασιών και 7500 με την έναρξη λειτουργίας του. Η υπογραφή της σύμβασης από τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη προ ημερών, η οποία στηρίζεται από το σύνολο της κοινωνίας, τερμάτισε την κοροϊδία ετών σε βάρος των Κρητικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου το αεροδρόμιο στη Ν. Αλικαρνασσό πρέπει να αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία, το δήμο Ηρακλείου και να υπάρξουν τα ανάλογα αντισταθμιστικά οφέλη. Ακολουθούν τα επόμενα μεγάλα έργα που θα αλλάξουν πλήρως το τοπίο. Η Κρήτη πλέον εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Έργα και επενδύσεις 7 δις ευρώ προγραμματίζονται τα προσεχή χρόνια για το νησί μας.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου καταλήγει: “Αυτή είναι η αλήθεια που ενοχλεί εκείνους που επί χρόνια κυβέρνησαν και μοίραζαν ψέματα και υποσχέσεις κενές περιεχομένου. Στα λόγια απαντάμε με πράξεις. Οι φωτεινότερες μέρες είναι μπροστά μας”.