Ρέθυμνο: Δολοφονία 22χρονου στο Αργουλιό Μυλοποτάμου

από Stavros Giakouvis

Νεκρός από σφαίρες έπεσε νωρίς το απόγευμα ένας νεαρός, ηλικίας 22 ετών, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο χωριό Αργουλιό, ενώ παράλληλα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη 45χρονου που φέρεται ως δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν εξαιτίας διαφορών που είχαν για τα χειμαδιά και για βοσκοτόπια. Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος που καταζητείται ως βασικός ύποπτος τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι.

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

(φωτ. αρχείου)