• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα

iNotos.gr

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα
Κρήτη

Πρόγραμμα προβολής των αγροτικών προϊόντων της Κρήτης για το 2019

28 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής και ανάδειξης των κρητικών ποιοτικών προϊόντων προωθεί η Περιφέρεια Κρήτης και για το 2019. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές και συναντήσεις, φιλοξενία δημοσιογράφων και στοχευμένη προβολή καθώς και πληροφοριακό υλικό για την προώθηση των προϊόντων στις διεθνείς αγορές αλλά και στην ελληνική.   

«Στόχος των δράσεων αυτών», όπως τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, «είναι η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, μέσω της στήριξης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής επιχειρηματικότητας, κάνοντας τα προϊόντα γνωστά και αναγνωρίσιμα, μέσω της ταυτότητας τους. Μια ενιαία ταυτότητα, που θα τους προσφέρει σε συνδυασμό με την ποιότητα τους, την προστιθέμενη αξία και τα αντίστοιχα οφέλη για τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της Κρήτης».

Ο προϋπολογισμός των δράσεων που ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο αγγίζει τις 400.000 ευρώ κι όπως τονίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης, έχει αποδειχθεί πως ο σχεδιασμός που έχει εξελιχθεί μέχρι τώρα στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες του νησιού.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καλύπτει διαπιστωμένες ανάγκες σε προβολή και με στόχο την εδραίωση των τοπικών μας προϊόντων στην εγχώρια αγορά, αλλά και τη διείσδυσή τους σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού, με στόχο την καθιέρωσή τους. «Με μια κοινή προσπάθεια και συνεργασία θέλουμε με συγκροτημένο τρόπο να δώσουμε στα κρητικά προϊόντα τη δυναμική και τη θέση που αξίζουν κι από το 2017 ενισχύουμε την προσπάθεια με απευθείας επαφές των επιχειρηματιών», σημειώνει ο κ. Χνάρης.    

Να σημειωθεί πως κατά την περσινή χρονιά και το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε, συνολικά 90 επιχειρήσεις συμμετείχαν από όλη την Κρήτη στις εκθέσεις και τις συναντήσεις επιχειρηματιών που έγιναν. Αναλυτικά, πρόκειται για 34 επιχειρήσεις από το Ηράκλειο, 24 από τα Χανιά, 18 από το Ρέθυμνο και 14 από το Λασίθι.    

 

0
Facebook Twitter Google + Pinterest

Δείτε ακόμα...

Απαντήσεις της 7ης ΥΠΕ για τα Περιφερειακά Ιατρεία...

Πέθανε στην Ιεράπετρα ο γιατρός Αντώνης Τσικαλουδάκης

Δεκάδες στρέμματα γης έκαψε η μεγάλη φωτιά στη...

Σπείρα που ανατινάζει ΑΤΜ αναζητά η αστυνομία στην...

Νέο θανατηφόρο τροχαίο τη νύχτα στην Κρήτη

“Κερατά γιατρέ, δεν ξέρεις μπορεί να ξανασυναντηθούμε στα...

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ

Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image

Στοιχεία Επικοινωνίας

iNotos.gr & Κόκκινο Κρήτης 88,4fm 

Διεύθυνση: Θησέως 3, 2ος όροφος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 211797
Δημοσιογραφικό και Εμπορικό τμήμα: [email protected]

Κατηγορίες

Bloggers Αφιερώματα Διάφορα Εκλογές Ελλάδα Ενδιαφέρουν... Η Γνώμη των Υποψηφίων Η φωτογραφία της ημέρας Θέματα Κρήτη Κόσμος Λοιπά Θέματα Μουσική Ποιοι είναι οι Υποψήφιοι Πολιτισμός Προτείνουμε Πρωτοσέλιδα Συνεντεύξεις Σχόλια

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

© iNotos.gr - All Right Reserved
Designed & Developed by Haris Papadakis