Πάρκο Γεωργιάδη: 460 δημότες απέναντι στα ασφαλιστικά μετρα των “φυλών”

από Βασίλης Σπυριδάκης

 

Έτοιμος να “απαντήσει” στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για προσβολή προσωπικότητας που κατέθεσαν την Παρασκευή 26 δημότες που αντιτίθενται στα σχέδια του Δήμου Ηρακλείου για ανάπλαση του Πάρκου Γεωργιάδη εμφανίζεται ο Δήμος Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του inotos.gr έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 460 υπογραφές δημοτών σε λιγότερες από 24 ώρες ενάντια στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι 26 δημότες.

Ο Δήμος Ηρακλείου προσκόμισε τις υπογραφές στις 10:30 στα δικαστήρια Ηρακλείου όπου πρόκειται να συζητηθεί το αίτημα περί προσωρινής διαταγής για την παύση των έργων, μέχρι την οριστική απόφαση για το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων.

Όπως σημειώνουν στην παρέμβασή τους, οι 464 πολίτες, «έχουμε έννομο συμφέρον και οποιαδήποτε καθυστέρηση ή ματαίωση της υλοποίησης του έργου επηρεάζει την ελεύθερη πρόσβαση και χρήση σε  αυτό, με συνέπεια να θίγεται ευθέως το δικαίωμα επί της προσωπικότητάς μας».

Οι 464 ενάγοντες – αφού κάνουν μία εκτενή αναφορά στη σημερινή κατάσταση του Πάρκου και των διαβουλεύσεων που μέχρι σήμερα έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή – ζητούν να μην γίνει δεκτό το αίτημα προσωρινής διαταγής που ζητούν οι 26 συμπολίτες μας, ανοίγοντας ουσιαστικά την έναρξη των εργασιών στο Πάρκο.