ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Απάντηση στα σενάρια φαντασίας

από Βασίλης Σπυριδάκης

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε φήμες περί εμπλοκής του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη και σε δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού μετά την απόφαση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου στην υποψήφια δήμαρχο Λιάνα Σταρίδα,   εξέδωσε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Γιάννης Παυλιδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά την χθεσινή και με μεγάλη πλειοψηφία απόφαση της Ν.Ε να δηλώσει την στήριξη της στην αυτοδιοικητική παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝ ΑΛΛΑΓΗ», της οποίας ηγείται η κ. Λιάνα Σταρίδα, διακινούνται διάφορες ανακριβείς πληροφορίες και φήμες.

Ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, ουδέποτε μου τηλεφώνησε, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή του Πρωθυπουργού και προσωπική του δυσαρέσκεια για το ζήτημα των αυτοδιοικητικών στο Ηράκλειο, για τις ενέργειες και τις αποφάσεις της Ν.Ε..

Ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας όλα αυτά.

Καλούμε όλες τις δημοκρατικές, προοδευτικές, οικολογικές δυνάμεις, τους Ενεργούς Πολίτες του Ηρακλείου, να ενταχθούν και να συστρατευθούν σε μια προσπάθεια για ένα άλλο Ηράκλειο, αντάξιο των προσδοκιών και των οραμάτων των πολιτών του, για τη δημιουργία μιας πρότυπης πόλης, Πολιτισμικά, Οικολογικά «Πράσινης», με εμβάθυνση της δημοκρατίας των πολιτών.