Ν.Ηγουμενίδης: Επικοινωνιακά τεχνάσματα για τα αθλητικά έργα στο Ηράκλειο

από Stavros Giakouvis

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τη ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Ηρακλείου της ΝΔ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, με αφορμή την προσπάθεια οικειοποίησης, για πολλοστή φορά, έργων που υλοποίησε και δρομολόγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου θεωρεί ότι μπορεί πολιτικά να στέκεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει: «Τα περισσότερα αθλητικά έργα στο Ηράκλειο που τελευταία ανακοινώνονται στο Ηράκλειο είναι ήδη δρομολογημένα από την προηγούμενη περίοδο. Αντί να επιταχύνονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωσή τους, διαρκώς επιβραδύνονται με ευθύνη του αρμόδιου υπουργείου Αθλητισμού. Γι’ αυτό και η ‘υιοθέτηση’ έργων από πλευράς υπουργείου αποτελεί γιγαντιαία επικοινωνιακή φούσκα.

Άλλωστε το ομολογεί και η ίδια η ΝΟΔΕ: το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι είναι προϋπολογισμού 2.890.000 ευρώ, με χρηματοδότηση εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και δρομολογημένο από το 2019. Το ίδιο και το Κολυμβητήριο Μοιρών που αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του υπουργείου: Η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του τότε υπουργού κ. Βασιλειάδη και του τότε δημάρχου. Επομένως λίγα λόγια από τη ΝΟΔΕ.

Αν κάτι θα περίμενε κανείς σήμερα δεν θα ήταν τα αρχαία ρητά για τα μάτια του κόσμου, αλλά φουλ τις μηχανές για να ανοίξει το Κλειστό Γυμναστήριο στο Τυμπάκι. Όλα τα άλλα περισσεύουν».