Κρήτη: Έρευνα της αστυνομίας έπειτα από σοβαρό τραυματισμό 2χρονου κοριτσιού

από Stavros Giakouvis

Έρευνα για τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού ενός δίχρονου κοριτσιού από τον Άγιο Νικόλαο, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου διεξάγει η αστυνομία.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον παππού του, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του παιδιού, ωστόσο με βάση τα τραύματα που έφερε έκριναν σκόπιμο να ενημερώσουν την αστυνομία. Δρομολογήθηκε μάλιστα η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Όπως έγινε γνωστό, από το οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού υποστηρίζεται ότι ο τραυματισμός προκλήθηκε από ατύχημα, την ώρα που το παιδί βρίσκονταν στην επιχείρηση που διατηρεί ο παππούς του. Ο ίδιος ο παππούς του φέρεται να δήλωσε ότι το παιδί δέχθηκε επίθεση από σκύλο, μαρτυρία που επιβεβαιώνει μια υπάλληλος της επιχείρησης. Η μητέρα του κοριτσιού, όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, φέρεται να είπε ότι δεν γνωρίζει για τις συνθήκες του τραυματισμού, διότι δεν ήταν παρούσα. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.