• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα

iNotos.gr

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα
ΘέματαΚρήτη

Η πυροσβεστική τίμησε τον Στ. Αρναουτάκη

8 Αυγούστου 2019

Τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τίμησε σήμερα για την προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα της Κρήτης ο διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης στο νησί αρχιπύραρχος Νίκος Λαγουδάκης, σε μια σεμνή τελετή που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Ηράκλειο.

Παραδίδοντας τιμητική πλακέτα ο κ. Λαγουδάκης αναφέρθηκε στην καθοριστική συνεισφορά της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξή της υλικοτεχνικά και υπογράμμισε «χωρίς την οικονομική βοήθεια και προσφορά στις 30 πυροσβεστικές υπηρεσίες της Κρήτης δεν θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε. Μας βοηθά διαχρονικά για υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό με πολλά χρήματα για το πυροσβεστικό Σώμα».

Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε εκ μέρους της Περιφέρειας για την τιμή και υπογράμμισε πως «είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε όσο μπορούμε κι εμείς, από ευρωπαϊκούς αλλά και πόρους της Περιφέρειας για την καλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών της Πυροσβεστικής». Ο Περιφερειάρχης παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κρήτη, για την αποτελεσματική προσπάθεια τους, σημειώνοντας πως έχουν αποδείξει τόσο το φετινό καλοκαίρι όσο και διαχρονικά την αποτελεσματικότητά τους.

Να σημειωθεί πως παράλληλα με την τιμητική πλακέτα, ο κ. Λαγουδάκης παρέδωσε κι ένα συμβολικό δώρο, μια προθήκη με αντίγραφο μάνικας κατάσβεσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας «σε αναγνώριση της συνεχούς προσφοράς και σταθερής υποστήριξης προς την Υπηρεσία μας», δεδομένου ότι η Περιφέρεια Κρήτης χορήγησε και το σχετικό υλικό πυρόσβεσης για όλη την Κρήτη.

Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την δέσμευσή του ότι η Περιφέρεια θα συνεχίζει να στηρίζει το Σώμα και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Αρναουτάκηςπυροσβεστική
0
Facebook Twitter Google + Pinterest

Δείτε ακόμα...

Μάλια:Πήρε το στρώμα της στην θάλασσα αλλά την...

«Ωδή» στην ατομική ευθύνη και στην αστυνομοκρατία το...

Νεαροί έκλεβαν πετρέλαιο από φορτηγά!

Η αδιαφορία οδηγών για τραυματισμένη σε τροχαίο στο...

Ισχυρός σεισμός με το καλημέρα στη Ρόδο

Σταμάτησε η τροφοδοσία του Ηρακλείου με νερό από...

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ

Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image

Στοιχεία Επικοινωνίας

iNotos.gr & Κόκκινο Κρήτης 88,4fm 

Διεύθυνση: Θησέως 3, 2ος όροφος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 211797
Δημοσιογραφικό και Εμπορικό τμήμα: [email protected]

Κατηγορίες

Bloggers Αφιερώματα Διάφορα Εκλογές Ελλάδα Ενδιαφέρουν... Η Γνώμη των Υποψηφίων Η φωτογραφία της ημέρας Θέματα Κρήτη Κόσμος Λοιπά Θέματα Μουσική Ποιοι είναι οι Υποψήφιοι Πολιτισμός Προτείνουμε Πρωτοσέλιδα Συνεντεύξεις Σχόλια

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

© iNotos.gr - All Right Reserved
Designed & Developed by Haris Papadakis