Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Πλατανιά για το οδικό δίκτυο

από Stavros Giakouvis

Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Πλατανιά πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεσκλών και Ζούρβας, ζητώντας την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της περιοχής από τις καταστροφές που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου χειμώνα.

Οι συγκεντρωμένοι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και του επέδωσαν ψήφισμα όπου αναφέρονται στην εικόνα που παρουσιάζει το επαρχιακό και αγροτικό  οδικό δίκτυο των περιοχών τους, υποστηρίζοντας ότι, ακόμα και σήμερα, είναι αδύνατη η πρόσβασή τους σε περιουσίες και αγροτικές καλλιέργειες.

Σύμφωνα με το ψήφισμα μη προσβάσιμα είναι 23 χιλιόμετρα του αγροτικού οδικού δικτύου, όπου υπάρχουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις κυρίως με ελιές, εσπεριδοειδή και αβοκάντο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πλατανιά σε συνομιλία του με τους κατοίκους αναφέρθηκε στο σύνολο των παρεμβάσεων που έως σήμερα έχουν γίνει για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του χειμώνα, ενώ γνωστοποίησε ότι είναι στην τελική του φάση ο διαγωνισμός για έργα 240 χιλιάδων ευρώ στην περιοχή των Μεσκλών.