Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ο Χάρης Μαμουλάκης

από Βασίλης Σπυριδάκης

 

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση τιμής της μνήμης του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανού Μιχάλαρου και στην τελετή ονοματοδοσίας της Αίθουσας Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου σε «Αίθουσα Συνεδριάσεων «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων, της οικογένειας του εκλιπόντος, αλλά και συμμετεχόντων διαδικτυακά, στην αίθουσα που φέρει πλέον το όνομα «ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ», όπως ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρ. Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, οι Υφυπουργοί Δικαιοσύνης και Ναυτιλίας, Γιώργος Κώτσηρας και Κώστας Κατσαφάδος, αντίστοιχα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιά, Θεόδωρος Καπράλος, ο Πρόεδρος του Ευγενιδείου Ιδρύματος Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. Γιάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος ΠΕΣΑ και ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π. Γιάννης Βουτσινάς, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, κ.α.