Στην εκδήλωση του Ποσειδώνα στην μνήμη του αείμνηστου Μανώλη Παγωμένου ο Χάρης Μαμουλάκης

από Βασίλης Σπυριδάκης

Στην εκδήλωση τιμής στην μνήμη του αείμνηστου Μανώλη Παγωμένου, που διοργάνωσε την Κυριακή 9/1 στο Lido Soccer ο Ν.Α.Π.Ο. Ποσειδώνας, παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Η συγκινητική εκδήλωση περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας, κάποιοι εκ των οποίων δεν είναι πια μαζ​ί μας, των μικρών ηρώων της ζωής Νικήτα Αστρινάκη και Κατερίνας Ξυδάκη, του αείμνηστου Μανώλη Μπινιχάκη, τερματοφύλακα του Ποσειδωνα, με τον Χάρη Μαμουλάκη να απονέμει τιμητική πλακέτα στον Τάκη Λυριτζή, στην μνήμη του πατέρα του, Δημήτρη Λυριτζή.

Αμέσως μετά το τέλος των απονομών, ο Χάρης Μαμουλάκης σε δήλωσή του ανέφερε: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η απουσία του Μανώλη Παγωμένου, του σπουδαίου ανθρώπου με την μεγάλη συνεισφορά και στον αθλητισμό, θα παραμένει αισθητή και το κενό δυσαναπλήρωτο. Και μπορεί οι επικρατούσες, λόγω κορωνοϊού, συνθήκες να τροποποίησαν τον πρόγραμμα της εκδήλωσης προς τιμήν του, η συγκίνηση όμως δεν γνωρίζει περιορισμούς. Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα κατάφεραν και ανέδειξαν με τον ιδανικότερο τρόπο την ιστορία της ομάδας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αείμνηστο Μανώλη, ενώ παράλληλα μας έδωσαν την αφορμή για ένα πολύ όμορφο ταξίδι στις ένδοξες στιγμές της. Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Αντώνη Βλαχάκη και την Διοίκηση του Ποσειδώνα, καθώς και σε όλους όσοι δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.».