Περιφέρεια Κρήτης: Συνάντηση Λ.Βαμβακά με αντιπροσωπεία του δήμου Μαλεβιζίου

από Stavros Giakouvis

Θέματα που σχετίζονται με τις ανάγκες των ωφελούμενων των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Μαλεβιζίου και τη λειτουργία των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής προστασίας, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Επιχείρησης δήμου Μαλεβιζίου, Χρύσα Λυρώνη Παγκάλου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.ΠΠ.Α.Μ) Μαρίνα Βογιατζή, καθώς επίσης η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Γαζίου Χρυσούλα Κατσάπη. Στη συνάντηση τονίστηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης της επικοινωνίας και συνεργασίας των δυο μερών.

Τέλος, παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας και υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Μαλεβιζίου.