Μήνυμα του προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης Γ.Κουράκη για την Ανάσταση

από Stavros Giakouvis

«Η Ανάσταση του Κυρίου αποτελεί εξορισμού ένα χαρμόσυνο, εορταστικό και ελπιδοφόρο γεγονός. Αποτελεί επίσης ένα κορυφαίο συμβάν που αντιπροσωπεύει την υπέρβαση και την ανατροπή της συμβατικής πραγματικότητας», αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης Γιάννης Κουράκης και συνεχίζει: «Αναδεικνύει και εξυψώνει τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευθύνης και αποκαλύπτει τις αστείρευτες πνευματικές δυνάμεις και δυνατότητες του ανθρώπου.

Με πίστη, ελπίδα και προσδοκία ότι το πέρασμα από το Γολγοθά και τα Πάθη στην Ανάσταση, θα αποκαταστήσει την κοινωνική και οικονομική ισορροπία και θα διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα, όπου το δικαίωμα στην εργασία, η κοινωνική συνοχή και η δίκαιη ανάπτυξη θα αποτελούν απαραβίαστες σταθερές και περιεχόμενο της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής.

Ευχόμαστε σε Όλους και Όλες , ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, ο ερχομός της Ανάστασης να φέρει αγάπη και ελπίδα στις καρδιές μας και ευημερία, πρόοδο και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Αυτές τις ημέρες ας μη ξεχνάμε όλους τους ανθρώπους-μαχητές της πρώτης γραμμής και ειδικά τους υγειονομικούς, και τους εργαζομένους στην Αυτοδιοίκηση που ασκούν το λειτούργημα τους με αυταπάρνηση και κοινωνική υπευθυνότητα».