Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αρκαλοχώρι για την κατασκευή γέφυρας

από Stavros Giakouvis

Μέσω της περιφερειακής οδού Αρκαλοχωρίου θα πραγματοποιείται για τους επόμενους οκτώ μήνες η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Βιάννοι, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στην περιοχή και συγκεκριμένα για να κατασκευαστεί γέφυρα στο ύψος της Μουσούτας.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας αφορά το τμήμα από Αρκαλοχώρι έως τη διασταύρωση προς Μουσούτα και θα τεθεί σε εφαρμογή από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης αναφέρει:

«Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου Κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου και παράκαμψης Αρκαλοχωρίου’, και προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες κατασκευής της γέφυρας προς Μουσούτα, θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας της Επαρχιακής οδού Ηράκλειο – Βιάννος στο τμήμα από Αρκαλοχώρι έως τη διασταύρωση προς Μουσούτα, μέσω της περιφερειακής οδού Αρκαλοχωρίου.

Για την ενημέρωση των οδηγών αλλά και για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προβλέπεται η τοποθέτηση ρυθμιστικών και πληροφοριακών πινακίδων, τόσο στην περιοχή των έργων, όσο και σε κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , που έχουν εγκριθεί με την 142/2020 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης (ΦΕΚ 910Β/9-3-2021) , θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα οκτώ (8) περίπου μηνών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.