Δήμος Μαλεβιζίου: Εξορμήσεις καθαριότητας από την ενδοχώρα στο παραλιακό μέτωπο

από Stavros Giakouvis

Συνεχίζονται οι δυναμικές επιχειρήσεις καθαριότητας στο δήμο Μαλεβιζίου. Όλο το προηγούμενο διάστημα η ομάδα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου προχώρησε σε οργανωμένες παρεμβάσεις, καλύπτοντας όλα τα χωριά της ενδοχώρας, εν όψει και της εορτής του Πάσχα.

Υπό το συντονισμό του αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Μιχάλη Αλμπαντάκη, σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Συντονισμού Τοπικών Κοινοτήτων Χαράλαμπο Κουτσογιάννη, τα στελέχη της καθαριότητας επιχείρησαν οργανωμένα σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, πεζοδρόμια, γειτονιές, σοκάκια, αλλά και στα κοιμητήρια.

Εκτός από καθαρισμούς το προσωπικό του δήμου προχώρησε και σε απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων και μπαζών, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα των οικισμών της ενδοχώρας.

Πρόκειται για πολυήμερες οργανωμένες παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν μετά το Πάσχα σε όλους τους παραλιακούς οικισμούς του Μαλεβιζίου, ενόψει και του αναμενόμενου ανοίγματος του τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ο προγραμματισμός των παρεμβάσεων για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει Αμμουδάρα, Παλαιόκαστρο, Μαδέ, Λυγαριά, Μονοναύτη, Αγία Πελαγία, Φόδελε.

Τέλος, σύντομα η ομάδα καθαριότητας του δήμου Μαλεβιζίου ενισχύεται με μια νέα υπηρεσία, που περιλαμβάνει σαρωτικό πλύσιμο πεζοδρομίων και πλατειών με χρήση ειδικού εξοπλισμού.