• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα

iNotos.gr

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα
ΕλλάδαΘέματα

Ν. Παππάς: Mε Τσίπρα τα πλεονάσματα ήταν στο 2,5%, με Μητσοτάκη στο 3,5%

28 Αυγούστου 2019

«Mε Τσίπρα τα πλεονάσματα ήταν στο 2,5%, με Μητσοτάκη στο 3,5%» είπε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «τα όποια μέτρα φοροελάφρυνσης είναι προφανές ότι ακυρώνονται».

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του Νότιου Τομέα της Β΄ Αθηνών σημείωσε ότι τα μέτρα ελάφρυνσης δεν θα είναι μέσα στο σχέδιο του προϋπολογισμού του 2020 που θα έρθει σε μερικές εβδομάδες στη Βουλή. Χαρακτήρισε «υποκριτική» τη ρητορική της ΝΔ περί επαναδιαπραγμάτευσης των στόχων των πρωτογενών πλεονασμάτων, με την αύξησή τους στο 3,5% να αποτελεί «κλειδί της οικονομικής της πολιτικής», το οποίο θα φέρει ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο, με ένα ραγδαίο κύμα ιδιωτικοποιήσεων, το 1 προς 5 στο Δημόσιο, την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι το άνοιγμα του κόμματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της αριστερής και προοδευτικής φυσιογνωμίας του, σημειώνοντας ότι «τα κόμματα που αποτελούνται από ένα άθροισμα κλειστών συστημάτων εξουσίας, τα οποία δεν έχουν ‘πατήματα’ στην κοινωνία και αδυνατούν μέσα από τους οργανωτικούς τους αρμούς να αντιληφθούν τι συμβαίνει στην κοινωνία, στην αυτοδιοίκηση, στην οργανωμένη επιχειρηματικότητα και στα συνδικάτα, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν ιδεολογικές και πολιτικές μετατοπίσεις».

Ο Νίκος Παππάς άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για την επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια, κάνοντας λόγο για «εντυπωσιοθηρία, η οποία εκθέτει τους εμπνευστές της» και πρόσθεσε ότι ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί με το οργανωμένο έγκλημα και τα κυκλώματα ναρκωτικών.

Νίκος Παππάςπλεονασματα
0
Facebook Twitter Google + Pinterest

Δείτε ακόμα...

Σουηδία: Ο εισαγγελέας κατονόμασε τον δολοφόνο του Ούλοφ...

Μάγδα Φύσσα: Παύλο μου, νικήσαμε!

H μπαταρία του κινητού σου ξέρει τι κάνεις...

Ένταση στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τη...

Κορονοϊός: Ακόμη δυο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες-...

Ένα κιλό ηρωίνη μετέφερε 28χρονος στο Ηράκλειο

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ

Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image

Στοιχεία Επικοινωνίας

iNotos.gr & Κόκκινο Κρήτης 88,4fm 

Διεύθυνση: Θησέως 3, 2ος όροφος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 211797
Δημοσιογραφικό και Εμπορικό τμήμα: [email protected]

Κατηγορίες

Bloggers Αφιερώματα Διάφορα Εκλογές Ελλάδα Ενδιαφέρουν... Η Γνώμη των Υποψηφίων Η φωτογραφία της ημέρας Θέματα Κρήτη Κόσμος Λοιπά Θέματα Μουσική Ποιοι είναι οι Υποψήφιοι Πολιτισμός Προτείνουμε Πρωτοσέλιδα Συνεντεύξεις Σχόλια

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

© iNotos.gr - All Right Reserved
Designed & Developed by Haris Papadakis