Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ομολόγησε πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας

από Βασίλης Σπυριδάκης

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει η κυβέρνηση τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο στο ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ομολόγησε χωρίς περιστροφές πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας.

«Ο κ. Μητσοτάκης, ξεπερνώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό του. Μετά την πρόταση για περικοπή του δώρου Χριστουγέννων, μετά το επταήμερο εργασίας και τον εργασιακό Μεσαίωνα, μετά το μπάχαλο στη ΝΔ για το εάν εγγυάται ή όχι τη μόνιμη 13η σύνταξη που φέρνει η κυβέρνηση για 2,5 εκατ. συνταξιούχους, θεωρήσαμε ότι η ΝΔ το τερμάτισε. Πέσαμε όμως έξω. Ο κ. Μητσοτάκης, ξεπερνώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό του ομολόγησε χωρίς περιστροφές πως θέλει την κατάργηση της δημόσιας Υγείας. Δεν δεσμεύθηκε απλώς για την παραχώρηση δημόσιων νοσοκομείων σε ιδιωτικές εταιρίες!» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Έφτασε στο σημείο να πει πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα εργάζονται για υπηρεσίες που θα παρέχονται από ιδιωτικές εταιρίες, προκειμένου να μην έχουν κόστος.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε κρίση ειλικρίνειας, σε νεοφιλελεύθερο αμόκ ή σε εντεταλμένη υπηρεσία συμφερόντων. Μάλλον είναι και τα τρία μαζί…» τονίζεται με νόημα.