Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

από Βασίλης Σπυριδάκης

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Αν και δεν έχει σημασία για την ουσία της αντιμετώπισης του Ζακ, τόσο από τους αυτόκλητους «τιμωρούς», όσο και από τους αστυνομικούς, το γεγονός ότι στον οργανισμό του δεν βρέθηκαν ναρκωτικά, υπογραμμίζει τη «σπουδή» με την οποία επιχειρήθηκε να σκιαγραφηθεί ένα «προφίλ» του θύματος, μακριά από την πραγματικότητα, για ευνόητους λόγους.

Το popaganda.gr δημοσίευσε σήμερα την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του Ζακ, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» της οποίας, τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πηγή: tvxs.gr