Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ο αγνοούμενος 60χρονος που είχε καταπλακωθεί μαζί με την σύζυγό του από την στέγη του σπιτιού τους στο χωριό Καστανιά της Καρδίτσας, κατά το πέρασμα του κυκλώνα Ιανός.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, την γυναίκα απομάκρυναν συγχωριανοί της, ενώ η τύχη του 60χρονου αγνοείτο. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη προσπάθειες των συνεργείων για την ανάσυρση της σορού του.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες εντοπισμού μίας 43χρονης γυναίκας που επίσης αγνοείται στο Μουζάκι Καρδίτσας.
Εικόνες χάους στην πόλη της Καρδίτσας
Εικόνες αποκάλυψης που άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ιανός στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας κατέγραψε σε βίντεο και δημοσίευσε ο Βασίλης Κωστούλας. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές, πέρα από τα θύματα της κακοκαιρίας στην περιοχή της Καρδίτσας πλημμύρισαν τουλάχιστο 5.000 σπίτια και καταστήματα.