Απίστευτες βιαιότητες της αστυνομίας στα Εξάρχεια (Video)

από Βασίλης Σπυριδάκης

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να ξυλοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα περαστικούς και διαδηλωτές στη μεσημεριανή συγκέντρωση της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί, χωρίς να περιορίζονται στη χρήση χημικών, προκαλούν αναίτια ζημιές σε τζαμαρία καταστήματος, ενώ στο ίδιο απόσπασμα που έχει αναρτηθεί από διαφορετικούς χρήστες, υπάρχουν πλάνα που εμφανίζουν πάνοπλους αστυνομικούς να κλοτσούν και να χτυπούν με γροθιές σε δύο διαφορετικά σημεία, πάνω στο οδόστρωμα και στην άκρη του πεζοδρομίου, διαδηλωτές τους οποίους έχουν ακινητοποιήσει συνάδελφοί τους.

Μάλιστα, μπροστά στα μάτια των περαστικών, πέντε άνδρες των ΜΑΤ ακινητοποιούν μοτοσυκλέτα και τον επιβαίνοντα αυτής, ο οποίος προσπαθεί να αποφύγει τις σύγκρουση.

 

Επίσης βίντεο ντοκουμέντο που έχει τραβηχτεί μέσα από κατάστημα δείχνει τη στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ σπάει το τζάμι και να τραυματίζει μια κοπέλα.
Η πρωτοφανής ενέργεια καταστροφής ξένης περιουσίας έγινε από τον άνδρα των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσαν κατά πολιτών το απόγευμα της Τρίτης στα Εξάρχεια.