Στο 1ο δημοτικό σχολείο Αρχανών ψήφισε ο Σταύρος Αρναουτάκης

από Βασίλης Σπυριδάκης

Στο 1ο δημοτικό σχολείο των Αρχανών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας», συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει τους καλύτερους όχι μόνο στις Περιφερειακές αλλά και στις ευρωεκλογές, και στις δημοτικές και στις κοινοτικές. Το βράδυ θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του αγώνα που κάναμε την προεκλογική περίοδο με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα και ηρεμία.  Θέλουμε να συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία την προσπάθεια για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού και την ενότητα της Κρήτης.

Η εκλογική διαδικασία όπως με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μας διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε όλη την Κρήτη με μεγάλη συμμετοχή.

Καλή επιτυχία σε όλους.»