• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα

iNotos.gr

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    • ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Ακούστε τώρα
Bloggers

Έχει άδικο ο Παύλος Πολάκης;

3 Φεβρουαρίου 2019

της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Κυβέρνηση και Πολάκης έγιναν στόχοι γιατί έφεραν στην επιφάνεια τη δυσωδία ενός συστήματος σκανδάλων που βυσσοδομούσε και ρύθμιζε τα πάντα στη χώρα: τα σκάνδαλα στην Υγεία και τη διαπλοκή στα ΜΜΕ

Επί τέσσερα χρόνια τώρα ψάχνουν μανιωδώς δημοσιογράφοι και υπάλληλοι μεγαλοεκδοτών χωρίς να βρίσκουν το παραμικρό να προσάψουν στην κυβέρνηση και τον Παύλο Πολάκη. Και εδώ είναι το πρόβλημα. Όταν δεν υπάρχουν σκάνδαλα, πρέπει να εφεύρουν σενάρια για να τους αποκαθηλώσουν.

Στημένο κάθε φορά το παιχνίδι της ανενημέρωσης και με τον ίδιο τρόπο. «Πολάκης κατά δημοσιογράφων» είναι ένας από τους πιο συχνούς τίτλους, με σταθερή αξία πώλησης. Μια επίθεση στον αν. υπουργό Υγείας και το έλυσαν το πρόβλημα της επισκεψιμότητας, της αναγνωσιμότητας, της τηλεθέασης.

Άκουσε κανείς τίποτα για το έργο που έχει γίνει στο υπουργείο Υγείας; Για τις προσλήψεις, για τις νέες μονάδες στα νοσοκομεία, για τον εξοπλισμό τους; Ήταν ένα σύστημα που κατέρρεε και σήμερα ανασαίνει. Το πεντάευρω εισόδου στα νοσοκομεία του εκπληκτικού κατά τα μίντια Άδωνι Γεωργιάδη το θυμάται κανείς;

Κυβέρνηση και Πολάκης έγιναν στόχοι γιατί έφεραν στην επιφάνεια τη δυσωδία ενός συστήματος σκανδάλων που βυσσοδομούσε και ρύθμιζε τα πάντα στη χώρα. Τα σκάνδαλα στην Υγεία και τη διαπλοκή στα ΜΜΕ. Θυμάστε πότε ξεκίνησε η «κόντρα» Πολάκη – δημοσιογράφων;

Όταν ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψαν σε συνέντευξη Τύπου το σκάνδαλο και τη διαπλοκή εκατομμυρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι έμεινε στον κόσμο; Ότι ο αν. υπουργός Υγείας δεν ξέρει να προφέρει το AIDS και ότι έβρισε τους δημοσιογράφους. Τι κρύφτηκε; Ότι ο δημοσιογράφος είχε προσβάλει με βαρύτατα λόγια τους υπουργούς, αλλά κυρίως αποσιωπήθηκε πλήρως από την τηλεοπτική εικόνα ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που μαζί με αυτό της Novartis ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας. Επιπλέον δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στη συνέντευξη ήταν στη λίστα με τις διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Παρόμοια και τώρα εγκαινιάστηκε στον Ερυθρό Σταυρό μια νέα μονάδα βραχείας νοσηλείας και στους τέσσερις δημοσιογράφους στο πάνελ της ΕΡΤ μόνο ένας ήξερε τι πήγε να κάνει εκεί ο Πολάκης. Ευτυχώς που είναι «συριζοκάναλο»!

Η «κατευθυνόμενη» δημοσιογραφία που επιτελείται από τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα είναι μια βαριά βιομηχανία κατασκευής ψεύδους και παραπληροφόρησης με απόλυτο στόχο την ηθική εξόντωση και την καταστροφή των αντιπάλων των καναλαρχών και των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους.

Το φαινόμενο Πολάκης και η σχέση του με τα μίντια χρήζει μελέτης. Μελέτης για την απόλυτη διαστρέβλωση και το θάψιμο της είδησης, μελέτης για το τι θα πει «αντικειμενικότητα» στην ενημέρωση και τι θα πει «τρομοκρατία» του ψεύδους. Τι θα πει «κανονιοβολισμός» με fake news και διαστροφή των επιτευγμάτων σε αμέλειες, λάθη και ανικανότητες. Τι θα πει εν τέλει δημοκρατία όταν ο πολιτικός διάλογος γίνεται με όρους ισοπέδωσης και πολιτικής εξόντωσης.

0
Facebook Twitter Google + Pinterest

Δείτε ακόμα...

Λάθος πρωθυπουργός τη λάθος στιγμή

Η νέα Εθνεγερσία του Κυριάκου

Οι βαλκανικές Προεκτάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών

“Έχω ένα όνειρο”

Διαδικτυακοί τραμπουκισμοί

Το ρίσκο δεν τους βγήκε…

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ

Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image
Promotion Image

Στοιχεία Επικοινωνίας

iNotos.gr & Κόκκινο Κρήτης 88,4fm 

Διεύθυνση: Θησέως 3, 2ος όροφος
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 211797
Δημοσιογραφικό και Εμπορικό τμήμα: [email protected]

Κατηγορίες

Bloggers Αφιερώματα Διάφορα Εκλογές Ελλάδα Ενδιαφέρουν... Η Γνώμη των Υποψηφίων Η φωτογραφία της ημέρας Θέματα Κρήτη Κόσμος Λοιπά Θέματα Μουσική Ποιοι είναι οι Υποψήφιοι Πολιτισμός Προτείνουμε Πρωτοσέλιδα Συνεντεύξεις Σχόλια

Ακολουθήστε μας

Facebook Twitter Instagram Youtube Email

© iNotos.gr - All Right Reserved
Designed & Developed by Haris Papadakis